AMGA rekryterar Emma Link som VD för AMGA SYD!

By
 In Nyheter

8 januari 2019 AMGA, Malmö/Stockholm

AMGA rekryterar Emma Link som VD för AMGA SYD. Emma har långvarig erfarenhet som ledare och konsult inom kundservice och försäljning, senast som Medlemsansvarig hos bransch- och intresseföreningen Kontakta. Emma tillträder tjänsten 2019-01-02.

Emma blir en stark tillgång i AMGAs fortsatta arbete med att erbjuda våra befintliga- och nya kunder kompetensförsörjning i Skåne- och Blekinge regionen. Vi stärker organisationen ytterligare med betydande kompetens och vi är väldigt glada och stolta över att Emma valt att börja hos oss. AMGA står inför ett spännande år 2019 med flertalet nya kundsamarbeten nationellt där jag ser fram emot att fortsätta vår resa att skapa nya tillvägagångssätt i branschen som gör att våra medarbetare, kandidater och kunder utvecklas och blir bättre, säger Martin Edin, VD, AMGA AB.

Att få möjligheten att arbeta med kompetensförsörjning till våra Sydsvenska företag känns både spännande och utvecklande. Jag känner stor ödmjukhet inför min nya roll då jag har stor respekt för vikten av att matcha rätt kandidat med rätt företag för att skapa långsiktigt hållbara möjligheter för alla inblandade. Min vision är att göra samhällsnytta genom att få fler människor att ”vissla när de går till jobbet” och på så vis bidra med många lojala och kompetenta människor till våra uppdragsgivare. AMGA är ett spännande entreprenörsdrivet företag som växt stabilt de senaste åren och jag ser fram emot att få vara en del av företagets fortsatta resa, säger Emma Link.

 

 

 

 

 

 

AMGA är ett svenskägt bolag med specialisering på konsulttjänster, rekrytering och affärsutveckling inom service, bank & finans, försäkring och försäljning. Grunden till bolaget lades i Norrland och kännetecknas av att det är hur vi agerar som vi vill ska definiera oss. Vi lämnar ingenting åt slumpen och åtaganden utförs alltid med fullt fokus på att överträffa förväntat resultat. Alla som arbetar med och hos oss har ett driv och engagemang för att lyckas tillsammans.

Emma nås på 073-370 35 53 eller emma.link@amga.se

 

För mer information, vänligen kontakta

Martin Edin, VD på AMGA AB
+46735115453


Vi är medlemmar i Bemanningsföretagen som ingår i Almega och går under kollektivavtal samt erhållit auktorisationsintyg som bemannings- respektive rekryteringsbolag, ett externt bevis på den övertygelse om kvalitet och kontinuitet vi haft sedan start. Det ger en trygghet till dig som kund och till dig som anställd. Mer info finns på www.amga.se