Rekrytering kundtjänst

Rekryteringsföretag inom kundtjänst och kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

Namn*

E-mail*

Företag*

Meddelande

Vi på AMGA har mångårig erfarenhet inom rekrytering och bemanning av personal inom kundservice och kundtjänst. Vi har ett nära samarbete med vårt systerföretag Ageris Konktaktcenter AB vars medarbetare har lång erfarenhet inom kundservice genom via Ageris uppdragsgivare. Många gånger rekryterar vi personal från Ageris som då är tränad och kvalitetssäkrad för att vi ska kunna erbjuda den bästa kompetensen. Med den kunskap och erfarenhet vi har samlat på oss genom åren säkerställer vi och tar ansvaret för att våra kandidater håller hög kvalitet.

Vi erbjuder personal inom de flesta medier inom kundservice – telefon, webb, e-post, sociala medier och traditionella brev. Vi kan även erbjuda personal kunnig inom IT, backoffice och olika ekonomifunktioner.

Kunderna är bland de viktigaste tillgångarna för ett företag, vilket gör att kundservicen och dess medarbetare är en viktig del i organisationen. Nöjda kunder är något som de flesta företag prioriterar högt. Vi hjälper dig att rekrytera serviceinriktad och kompetent personal som behåller dina kunder nöjda!

Behöver du hjälp med rekrytering inom kundservice?