Om oss

VILKA ÄR VI?

Vi är ett svenskägt bolag med specialisering på konsulttjänster, rekrytering och affärsutveckling inom service, bank & finans, försäkring och försäljning. Grunden till bolaget lades i Norrland och kännetecknas av att det är hur vi agerar som vi vill ska definiera oss. Vi lämnar ingenting åt slumpen och åtaganden utförs alltid med fullt fokus på att överträffa förväntat resultat. Alla som arbetar med och hos oss har ett driv och engagemang för att lyckas tillsammans.

 

Vi är medlemmar i Bemanningsföretagen som ingår i Almega och går under kollektivavtal samt erhållit auktorisationsintyg som bemannings- respektive rekryteringsbolag, ett externt bevis på den övertygelse om kvalitet och kontinuitet vi haft sedan start. Det ger en trygghet till dig som kund och till dig som anställd.

 

Det är hur vi agerar som ska definiera oss. 

AMGA-auktorisering

AUKTORISATION

Vi på AMGA vill att våra kunder, partners och medarbetare ska känna sig trygga när de samarbetar med oss. Därför lägger vi upp dessa auktorisationsloggor för att visa att vi är ett företag man kan lita på.

AFFÄRSIDÈ

Genom att erbjuda en innovativ samarbetsmodell skapa en sammanhållen leverans av expertis för att bistå våra kunder till marknadsledande resultat

VISION

Att vara ledande i Sverige – samt kundens och medarbetarens givna första val.

MISSION

Att kontinuerligt skapa tillvägagångssätt som hjälper våra kunder och medarbetare att uppnå sin fulla potential.

lära sig mer om företaget