Styrelse

AMGAs styrelse

Johan

Johan Johansson
Styrelseordförande
08-551 118 71
johan.johansson@amga.se

 

Grundare och VD på Ageris som idag har kontor i Stockholm, Falun och Strömsund och ca 260 anställda. Johan är entreprenör och produktionsexpert inom kontaktcenter och sitter även med i branschföreningen Kontaktas styrelse.

 

j463A0918_bw

 

Martin Edin
Styrelsemedlem
08-551 118 71
martin.edin@amga.se

 

VD på AMGA. Martin har sin bakgrund inom personal- och rekryteringsbranschen på bolag som Randstad (publ) och Proffice (publ). Har jobbat med flertal stora konton, nationella som internationella, för ökning av dess produktivitet och kvalitet.

 

Bild1

 

Alexander Magnusson
Styrelsemedlem
08-551 118 71
alexander.magnusson@amga.se

 

COO på AMGA. Alexander har sin bakgrund inom finans- och försäkringsbranschen där han innehaft ledande befattningar. Alexander har drivit och utvecklat organisationer inom rekrytering, försäljningsprocesser, kapitalförvaltning och affärsutveckling i bolag som Moderna Försäkringar, Salus Ansvar (Folksam koncernen) och Bandling & Partners.

 

 

Ken

Ken Persson
Styrelsemedlem
08-551 118 71
ken.persson@amga.se

 

Grundare och IT-chef på Ageris. Ken är expert på strategisk IT förvaltning och affärsutveckling. Ken har sin bakgrund som managementkonsult och IT-chef där han sedan 1990-talet utvecklat teknologin inom området outsourcing

lära sig mer om företaget