Sonova Nordic, världens ledande bolag inom innovativa hörsellösningar, väljer AMGA som leverantör!

By
 In Nyheter

Sonova, med huvudkontor i Stäfa, Schweiz, är den ledande leverantören av innovativa hörsellösningar väljer AMGA som leverantör av konsulttjänster och rekrytering.

Koncernen grundades 1947 och finns idag i mer än 100 länder världen över, med över 14 000 engagerade medarbetare. Sonova uppnådde en försäljning på 2,6 miljarder CHF under räkenskapsåret 2017/18 och en nettovinst på 407,4 miljoner CHF. I all sin verksamhet, och genom sitt stöd till Hear the World Foundation, arbetar Sonova efter en vision om en värld där alla får uppleva hörselglädje och därmed lever ett liv utan begränsningar.

Samarbetet kommer initialt innebära att AMGA levererar konsulttjänster och rekrytering till Sonovas Nordiska huvudkontor i Solna. AMGAs nisch mot tjänster inom kundservice, försäljning samt bank/finans & försäkring fortsätter att skapa stort värde på marknaden.

“Vi är väldigt glada att ett stort ledande internationellt bolag som Sonova väljer AMGA som leverantör framför våra konkurrenter. Det är ett kvitto på att AMGAs affärsmodell är ledande i branschen.” – säger Alexander Magnusson, COO AMGA

För mer information, vänligen kontakta
Martin Edin, VD på AMGA
+46735115453